Een uitvaart met een goed gevoel ....respectvol en persoonlijk

 • Wanneer een dierbaar persoon is overleden, blijft u achter met verdriet. Met veel verdriet, maar ook met zorgen. Immers, er moet een uitvaart geregeld worden. Wij kunnen u daarbij helpen. Van begin tot eind. De uitvaart is bij ons in goede handen en u zult merken dat u er niet alleen voor staat. Wij weten als geen ander, dat een afscheid zó moet zijn dat u er, ondanks uw verdriet, met een goed gevoel op terug kunt kijken.

  Wij zorgen voor alle praktische zaken en dat doen we vanuit ons hart. Wij gaan ervan uit dat iedere uitvaart anders is, omdat ieder mens anders  is!

 • Een uitvaart regelen gebeurt altijd onder tijdsdruk. Toch  nemen wij er ruim de tijd voor en leggen niet ineens alle beslissingen aan u voor. Natuurlijk, sommige zaken moeten meteen gebeuren. Zo gaan de rouwbrieven bij voorkeur nog dezelfde dag de deur uit en moet het overlijdensbericht op tijd in de krant staan. We maken ook direct afspraken met de kerk of met het crematorium. 

  Andere zaken kunnen best heel even wachten. Het uitzoeken van de muziek en het bestellen van de bloemen heeft niet zo’n haast. U kunt daar de tijd voor nemen.

  Graag betrekken wij de familie zo veel mogelijk bij het laatste afscheid. Denk hierbij aan het zelf verzorgen van de overledene tot aan het begeleiden naar de laatste rustplaats.

 • We bespreken graag met u uw wensen en de wensen die de overledene wellicht kenbaar gemaakt heeft. Onze adviezen voor een uitvaart en alles wat er omheen gebeuren moet, zijn op uw wensen afgestemd. 

  Tot slot de kosten. U krijgt van ons een begroting en wij houden ons ook aan die begroting. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen achteraf te staan. Gelijktijdig ontvangt u van ons 'De Gids na een overlijden'. In deze brochure vindt u waardevolle informatie en adressen van hulpverlenende instanties. Voor kinderen hebben we natuurlijk extra aandacht. U krijgt van ons één exemplaar van het boekje "Dag lieve…". Met behulp van dit boekje kunnen kinderen spelenderwijs een beetje afscheid nemen.

Contact

 • 024-3563929
  (dag en nacht telefonsch bereikbaar)

  Anneke Postma uitvaartverzorging
  Marie Curiestraat 45
  6533 HV NIJMEGEN
  E-mail: info@postma-uitvaart.nl

 • contactformulier

  contactformulier